آزمایش موشکی کره شمالی-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

آزمایش موشکی کره شمالی

خبرگزاری یونهاپ گزارش داده کره شمالی پرتابه‌ای جدید که نوع آن هنوز مشخص نیست به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۳۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری بین‌المللی بامداد یکشنبه گزارش دادند کره شمالی پرتابه‌ای جدید که نوع آن هنوز مشخص نیست به سمت دریای ژاپن شلیک کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از رئیس ستاد مشترک ارتش این کشور گفته که شلیک این پرتابه بامداد یکشنبه انجام شده است.

گارد ساحلی ژاپن هم در بیانیه‌ای احتمال داده که پرتابه مورد نظر موشک بالیستیک بوده است.

در صورت تأیید ارزیابی ژاپن، این هشتمین بار از زمان آغاز سال جاری میلادی است که کره شمالی اقدام به شلیک موشک‌های بالیستیک می‌کند.

اقدام جدید کره شمالی به فاصله اندکی بعد از سخنان رئیس‌جمهور چین انجام شده که به پیونگ‌یانگ وعده داد «دوستی و همکاری» با آن کشور را در «شرایط جدید» افزایش خواهد داد.

چین بزرگترین شریک تجاری کره شمالی است و برخی ارزیابی‌ها نشان می‌دهد که ۹۰ درصد از حجم مبادلات کره شمالی با چین انجام می‌شود.

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیرو‌های آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر